Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Nikon E Series 50mm 1.8
Автор: duronman   
Дата:   04-06-12 01:50

Продавам Nikon E Series 50mm 1.8 в перфектно състояние - метален, произведен в Япония. Обективът е по-новата ревизия (горният от този линк: http://www.kenrockwell.com/nikon/50f18E.htm )

В перфектно състояние, без драскотини по лещите, перфектна механика и чудесна рязкост на снимките. Става и за кроп и за "full Frame" дигитални и аналогови тела. С предна и задна капачка.

Мога да дам обективът на 16-ти, защото тогава ми идва автоматичният, но ако някой бърза много можем да измислим нещо и за по-рано.

Цена: 99лв - смятам, че е добра с оглед перфектното състояние на обектива.

За контакти: ЛС и 0887488484.

От София съм, но не е проблем да го изпратя по еконт в цялата страна с опция за 15 минутен тест.
 Re: Продавам Nikon E Series 50mm 1.8
Дата:   06-06-12 09:18

Нова цена - 90лв. Ако някой го притеснява цената или липсата на снимки да каже, вероятно ще кача довечера, защото нямах време последните дни.
Дата:   10-06-12 00:13

UP! Колеги, пишете, ако цената е проблемът....
Автор: desmes   
Дата:   10-06-12 03:07

Според Кен , по-новата версия е долният - "silver" [smilie11]
Него ли имате предвид ?
Автор: gorbi   
Дата:   10-06-12 08:46

Супер си е обектива, и цената му е хубава... малко лични наблюдения върху моя такъв
Дата:   10-06-12 20:32

Да, но явно е стегнат пазара. За да раздвижа положението съм склонен и на бартер за друг обектив, склонен съм и на бартер за някакви компютърни компоненти и т.н.
Дата:   14-06-12 21:34

Разменям и за някоя читава китайска светкавица от рода на YN-465 или подобна с доплащане от моя страна !!!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.