Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дайте ми съвет
Автор: peps4o   
Дата:   21-06-08 19:44

Здравейте.Искам да ме посъветвате при избора си на апарат.Всъщност аз се занимавам(поне се опитвам,доколкото имам възможност и техника) с фтография от 1 и половина.Не е много -знам.И досега съм снимала Praktica luxmedia 10-X3 .Някой от вас може да се смеят,но това апаратче от рода на "тея автоматичните" (както каза един познат фотограф) си ги вадеше добре за неговия клас.Но естествено че има и къде къде по-добри.Та реших да си взема нов апарати малко по малко да започна да навлизам по дълбоко в материята.Сега съм се спряла на Fuji S 5700 и се чудя.Та въпостите ми към вас са следните:
-Да сменя ли Практиката и да си взема Фуджи?
-Можете ли да ми препоръчате апарати на схони цени с Фуджито (360-400 лв)?

Благодаря предварително..[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Дайте ми съвет
Автор: cv   
Дата:   21-06-08 20:02

Вземи фуджито...
Ако искаш мота да ти продам Olympus SP-510UZ почти нов още в гаранция /година и 8месеца/ цена 380лв.

Автор: fmj   
Дата:   21-06-08 22:35

виж профила ми снимките с фуджи са отбелязани

Автор: iiccoo   
Дата:   21-06-08 23:56

За фуджито можеш да се обръщаш към мен а въпроси на лични съобщение. Най-близкия пряк конкурент на S5700 е Олито, което cv ти предлага.[beer]

Автор: peps4o   
Дата:   22-06-08 00:05

Благодаря ви много.Ще се възползвам от това което ми казахте :) Наистина мн благодаря [smilie5]

Автор: A4o90   
Дата:   22-06-08 12:46

Здравейте. Видях тази тема и ми се стори подходящо да пиша тук. Та - от доста време (от 2002 някъде) снимам със Самсунг Digimax410, но мисля че дойде момента да го подменя с нещо по-добро. И си харесах Фуджито. В момента в Ямбол е на 359 и въпросът ми е дали ще задоволява нуждите ми на любител-фотограф, или съм се хвърлил на нещо твърде скъпо ?

Re:
Автор: djogata   
Дата:   22-06-08 12:53

Екстра е фуджито, вземай го, щом искаш по-добър апарат [smilie5]

Единственият проблем е, че ако ти харесва фотографията, ще се запалиш, и след една година ще ти се прииска нещо още по-хубаво [smilie5] [smilie5]

Автор: milchev   
Дата:   23-06-08 16:13

в твоя случай - Panasonic FZ 50

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »