Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос за фото?
Автор: docenta   
Дата:   22-06-08 16:33

Отивам във фотото в студентски град на 58 блок и искам да ми извади една снимка 9/13 давам файла, на него има 6 снимки за документи, които аз съм си правил и тя ми казва оооо това са снимки за документи - 4лв?!?!?!?

нормално ли е това аз съм се снимал, аз съм си ги обработвал и правил тя само трябва да я извади?

какво значение има дали е пейзаж или снимки за документи?

това е единственото фото което работи в момента в студентски, но напук няма да си извадя снимката там.

На никой не препоръчвам това фото!

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос за фото?
Автор: matataupa   
Дата:   22-06-08 16:38

хаха, стар трик, но не минава на повечето места. Така де, в Пловдив също не мина, ма не знам къде- идеята беше на един прииятел.

По принцип си прав, но все пак е хитруване...един вид [smilie3]

Дата:   22-06-08 16:44

защо да е хитруване!!!!!!
каква е разликата междъ пейзаж и тая снимка?
аз плащам за услуга копиране 9/13 какво ще има на снимката няма значение.
могат да ми искат толкова ако ме снимат с вградена светкавица но не и ако аз съм си свършил целия процес!

Дата:   22-06-08 16:49

е, аз не споря, реално разлика никаква, но...

преди години, на централна гара в Пловдив имаше едно каnанче за xамбургери. Та като закъсах за пари ходех там- цената беше 10 Стинки питка, 60/70/80 стинки някакво кебапче/ пържола/ххх.

Та, ходех там, праех се на бесен вегетарианец и за 10 стинки питката със всички салтанати- зелета, кетчупи, майонези, горчици и др. И като цяло и аз бях в правото си...ма си знаем кое- как [smilie5] [smilie5]

Автор: jrr   
Дата:   22-06-08 16:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   22-06-08 16:56

Тъпото е че това става сега в 5ч. не мога да слеза до центъра да си ги извадя а ми трябват. Тя ми показва надпис, че с негатив на клиента било 4лв. аз и казах че не и давам негатив а файл със пейзаж.....

това да не тръгнеш да си вадиш снимки при такива нещастници! Дано останат без клиенти!

Дата:   22-06-08 16:57

те май са без клиенти. Купувах няколко пъти от там филми... никога не срещнах друг освен мен вътре...

каквото- такова[shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   22-06-08 18:14

Доцента, тези не желаят да те обслужват. Ако ти се занимава - сезирай Комисията на потребителите. Аз бих ги отписал.

Автор: itilien   
Дата:   22-06-08 18:26

отивай в манията(ама долната), там имат добър цветен печат на фотохартия. Като бях студент и аз така печатах снимки за документи :)))))))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »