Автор: deadscreem
Дата: 12-06-08 13:48
да ти е честит! въобще не го слушай Stoyan_5, в тоя форум глупави и накомпетентни мнения по отношение на системи, които не са пипали,- бол!
хора чиито единствена цел е да оправдаят покупката си като накарат някой друг да си вземе същата система тук са масово явление!
всяка система си има предимства и недостатъчци... а да кажеш че с олимпус не можеш да правиш бокета е се едно да кажеш че с който и да е продукт от гамта автомобили на Мерцедес не можеш да се закараш до дадена точка... единствено нещата зависят от уменията на фотографа...
и тъй като не обичам да говоря на изуст, както го прави Stoyan_5: ето едно боке с е400 и 40-150:
http://www.myweb.bg/index.php?p=get_file&id=7c29a44fbba9f5ddc1a0389c56512703
а за високите изота съм съгласен, че с моя е400 (като най нисък в класата на Оли) на повече от 800исо не смея да снимам, но не съм тръгнал да си меря *** с възможностите на Д3 примерно, прекалено съм зает да снимам и да си правя удоволствие с фотоапарата ми за да се впускам в безумните, според мен, желания за постоянно нова и нова техника на скапаното консуматорско общество, в което живеем.
А брато, мислиш ли че както елена не знае какво иска, е тръгнала да прави журналистически кадри, че веднага почваш да пробутваш канон и никон (не че оли не става за журнализъм)? повярвай ми Олимпуските системи са прекрасн за снимане сред природата, катерене на планини (лекота), снимане на архитектура, правене на макрота, портрети и т.н. или за теб тва не е фотография щото не пише Канон и Никон отпред на капачките на обективите?
|
|