Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фотобанка с поддръжка на SDHC карти
Автор: zeal   
Дата:   06-01-08 14:20

някой знае ли такава? гледах [url=http://www.privileg-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=... но малко ме съмнява да поддържа SDHC карти.

Отговори на това съобщение
 Re: фотобанка с поддръжка на SDHC карти
Дата:   06-01-08 14:23

ето друг линк , че явно му идва много дълъг оригиналния

Публикацията е редактирана (06-01-08 14:25)

Автор: CTEHATA   
Дата:   06-01-08 15:07

Аз имам такава банка, ако видя някой с SDHC карта ще пробвам. Много е вероятно да поддържа, според мен.

Автор: artmika   
Дата:   06-01-08 15:16

мисля, че не поддържа [smilie8]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-01-08 15:44

и аз съм с такава ама нали съм СФ та незнам за тея дето питаш

Дата:   07-01-08 21:01

ще съм благодарен ако някой пробва, черпя с бира [beer]

Автор: mravunko   
Дата:   07-01-08 21:29

има ли някаква физическа разлика м/у СД и ХКСД картите? освен че едната е форматирана с ФАТ32?

Дата:   07-01-08 21:37

SDHC картите са с друго адресиране на паметта. четец на SDHC карти чете и обикновени SD, докато обратното не важи.

Автор: kms   
Дата:   09-06-08 12:53

Какво стана, разбрали се дали поддържа SDHC, защото мисля и аз да си взимам [smilie25]

Автор: lz2kc   
Дата:   09-06-08 17:47

Здравей!
Като мислиш да вземаш такава кутия проучил ли си каква големина на дяла на диска поддържа и под каква файлова ситема? Нека конкретизирам по-точно въпроса, след като не поддържа NTFS(поне не видях в характерстиките), а само FAT32, ако вземеш един 160GB диск, явно ще трябва да се цепи, поради ограничението на FAT32 файловата система - та питането идва - поддържа ли това устройство диск на повече дялове и какъв ще е размера на най-големия дял - 32 ГБ примерно или ...?
Моля, ако някой е тествал това устройство да сподели разопознава ли джаджата NTFS дялове(до колкото знам NTFS е платена файлова система, когато се изпозлва за записване) и дали поддържа няколко дяла на FAT32 (в смисъл, може ли да се избере на кой дял от диска да се прехвърли съдържанието на картите).
Поздрави,
Илко

Автор: kms   
Дата:   10-06-08 11:45

FAT32 е наследникът на старата FAT16. Появата на FAT32 се свързва с издаването на Windows 95 OSR2. Разликата е в това, че вече се използва 32-битово адресиране, и по тази причина вече е възможно да се постигнат размери от порядъка на 2TB (терабайта).

Автор: CTEHATA   
Дата:   10-06-08 11:52

Лично аз съм ползвал такава кутия с 60Гб диск, подозирам че няма да има проблеми и с по-големи. Дискът трябва да се остави с един дял и да се форматира под свястна ОС (т.е. Линукс :) или с допълнителна програма за Уиндоус - PQMagic, Acronis и подобни.

Автор: lz2kc   
Дата:   10-06-08 18:13

CTEHATA, като си ползвал устройството с диск 60 гб на един дял пълнил ли си го целия с това устройство и има ли забавяне, когато данните са повече от 32 гб на диска?
Няма ли възможност устройството да си инициализира диска?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »