Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Или снощи е имало проблем с часовника?
Преди малко влизама в форума.Не знам какво ме накара да набера ника си и виждам:Последно влизал: 27.06.2008 22:36.
Значи това е невъзможно,т.к.последно съм била в ФФ на 27.06, в 12:19-тогава пуснах кадър и излязох по задачи.Абсолютно никой няма достъп до служебният ми компютър,а в този късен час означава,че някой от вкъщи е влизал.Пак е невъзмножно,нямаше никой у дома.
Пробив на пароли е имало само в следните случаи:
- забравен логнат профил - такива случаи има много в компютърни зали, домашни компютри, дори имаше случай на учител, забравил логнат профила си в компютърната зала на училището...
- парола близка до потребителското име и налучкана. Такива случаи също има много. Някои хора се забавляват да налучкват пароли по потребителски имена, а има много хора които лекомислено си правят паролата същата като ника...
Хе, хе...
А аз моята парола не я знам. Тя е някакво безсмислено съчетание от букви и цифри, които зависят от името на сайта в койт влизам.
А да ми я откраднат...
Предлагам опцията "Последно влизал" да е видима само за потребителя, тъй като, в противен случай, представлява разгласяване на лични данни (нищо, че е със съгласието на потребителя - а и кому е нужно - на семейните, на феновете или на шефовете на потребителя?).
В моя профил съм дезактивирила опцията.