Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ЗАЩО НЕ СЪМ ФОТОГРАФ НА ДИВИ ЖИВОТНИ? | MOЯТА ФОТО ИСТОРИЯ
Автор: vgramatikov   
Дата:   02-01-26 00:26

Приятно гледане,

цък

Отговори на това съобщение
 Re: ЗАЩО НЕ СЪМ ФОТОГРАФ НА ДИВИ ЖИВОТНИ? | MOЯТА ФОТО ИСТОРИЯ
Автор: kasad   
Дата:   02-01-26 01:09

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

Автор: nyamago   
Дата:   02-01-26 01:56

Всеки реагира според очакванията си [smilie6]

Аз пък го намерих занимателно и поучително. Може би защото не съм очаквал излъскана продукция по предварително написан текст (от калибър за Пулицър), издекламиран с актьорска 'непринуденост' и 'автентичност'. Затова - без възвишени очаквания - успях да уловя и нещо смислено измежду 'белия шум'.

Шапката най-малко ме разстрои.

Иначе и аз бях разочарован, но от съвсем друго. И аз тръгнах с грешни очаквания, но различни. Защото и аз не съм фотограф на диви животни (при все, че още ми се иска) - но по съвсем други причини. И грешно очаквах история като моята; а всъщност -

Всеки със своята си история. Хубавото е, че можем да си слушаме (и чуваме) историите, вместо да се исъждаме.

На автора желая успешна година и постоянство в поетата посока [smilie24]

Публикацията е редактирана (02-01-26 01:57)

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   02-01-26 01:57

Голяма глупост изсра ... категоризиране на хора е доказано малоумно .. и те така ... има мърша навсякъде , но има и прекрасни хора снимащи диви животни ...

Автор: kes   
Дата:   04-01-26 23:18

И аз помня моята първа среща с рибарче. Прелетя край лодката с огромна скорост. Не бях сигурен какво видях, но бях очарован от цветовете. Опитах се да го заснема, но хванах само едно нефокусинаро петно. На следващия излед взех фотопарата на баща ми и му купих едно бяло тяло и така вече 6 години.

Автор: seymour_sz   
Дата:   06-01-26 00:15

Нямам намерение да губя минути от живота си, за да гледам лиричните отклонения на точно този герой, но от любопитство само да попитам - откровенията по традиция с димяща цигара в уста ли бликат?

Автор: kasad   
Дата:   06-01-26 12:49

Администраторът на форума защо махна мнението ми? Което си беше критично, без да е обидно? Сега освен шапки и цигари и нежни думи ли да шепнем за това откровено "загуба на време" видео?!!! В мнението си накратко казах три неща: ясен и точен изказ, кулминация и цел на проблема, което се разводни от едни самовлюбени излияния, тип "батковците ме биха". И пак повтарям, "птичарството" е занимание самотно и егоцентрично!

Автор: Admin   
Дата:   06-01-26 13:31

Когато се използват обидни думи като изразни средства написаното се премахва без значение колко е вярно или невярно писаното в него. Това са правилата.

Автор: asahi   
Дата:   06-01-26 13:33

Залагам на "предпоставка за конфликти". Иначе и аз смятам пушенето в "ефир" за проява на лош вкус и това е една от причините да не гледам тези видеа. Другата причина е, че темата не ме вълнува.

Автор: vgramatikov   
Дата:   06-01-26 15:31

[smilie21] [smilie7] тва мога да кажа :)

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   07-01-26 07:39

Веско ползвай dji микрофони , евтини и ефективни ... че голяма мъка слушането ... почивай си между изреченията, че пак мъка. На моменти губех внимание ... смисъла се губеше и той ...

Автор: nislon   
Дата:   07-01-26 09:18

На мен ми харесва видеото, съдържа полезна споделена информация.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »