Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 3Д принтиране и сканиране
Автор: A03   
Дата:   14-08-25 17:14

Аз като човек на години и не много запознат с 3 Д скенер/принтер попитах една фирма за изработи детайл за магнетофона ми .Капак за главите SONY TC 399/377/366 !Закрепването е еднакво дизайна е различен .Но тази фирма ме суровака с 400+ лева .Аз няма да купувам магнетофон .Та има ли къде някой да го направи това а имам и модел за сканиране та няма да е нужно съчинение по картинка .И също да не ми смъкне кожата а и не държа на кой знае къв дизайн ! Има ги в и бея за по 25 45 долара ма шипинга е смърт ! Та да видим па ще почерпя[beer] [beer] [beer] [beer]
 Re: 3Д принтиране и сканиране
Автор: baron_barbaron   
Дата:   14-08-25 17:22

Ако не ти е спешно и имаш мостра сканиране и принтиране мога да препоръчам Кири Кръстев, ще дам телефон в лично съобщение.. Но през идните няколко дни той е на море. Със сигурност ще е няколко пъти по-евтино. Ако нямаш мостра, и аз и той можем да създадем 3д модел, но е нужно магнетофона да е при нас..
Дата:   14-08-25 17:29

Капака на главите е , той се сваля нема да влачим тежести .А и бърза работа нямам .Имам ги и двата магнета и за модел ще ползвам капака на ТЦ399 който го имам ! Ако стане ще е идеално.И после [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] леле как спонтанно ми се отвори глътка охх.

Публикацията е редактирана (14-08-25 17:32)
Автор: baron_barbaron   
Дата:   14-08-25 18:17

Щом има мостра е лесно да. Пращам ти номера на Кирил на лично.
Автор: ZENON   
Дата:   14-08-25 19:20

Сори за офтопика, ама имаш винтидж ролков и ще му слагаш 3Д принтиран капак на главите?
Че то чара на тия техники, не е баш в звука (по сегашни стандарти), ами във визията и спомените...
Стига бе човек.
Дата:   14-08-25 21:03

Абе ZENONE намери ми капак за СОНИ ТЦ 377 ! И няма да правя 3Д принт ! А ако още един път напишеш ""Че то чара на тия техники, не е баш в звука (по сегашни стандарти),"" Ще ти тегля такава пространна , защото явно си напълно некадърен за тази техника ! Ти имал ли си ролков изобщо ? ТИ в един момент ми казваш кое какво е ??? Мале стига вече ! Е за това не мога да ги дишам форумите ,щото се напълни с разбирачи! И аз не искам мнение кое свири или се търкаля или снима!

Публикацията е редактирана (14-08-25 23:13)
Автор: asahi   
Дата:   14-08-25 21:29

Включвай климатика, стига икономии!
Дата:   14-08-25 22:41

Автор: asahi
Дата: 14-08-25 21:29

Включвай климатика, стига икономии! " НЕ ЩЕ ПУСНА ВОДАТА В КЕНЕФА
Дата:   14-08-25 23:09

Аман от разбирачи ! Само един ми свърши работа, за което благодаря ! За другите си знаете ......
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.