Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стар DSLR за благотворителност
Автор: Second   
Дата:   15-07-25 17:48

Здравейте,
поставям линк към пост от фейсбук на неправителствената организация Мулти Култи, която съвместно с Български Червен кръст организира фотоработилница за деца бежанци от Близкия Изток:
https://www.facebook.com/photo?fbid=1142903437875254&set=a.619986426833627
Ако някой има стар, но работещ DLSR фотоапарат, който не използва и иска да дари за благотворителност, много моля да пише.
Много благодаря предварително!

Re: Стар DSLR за благотворителност
Автор: alex.d76   
Дата:   15-07-25 18:28

Може да прозвучи грубо, но бих дарил за български дечица!!!

Дата:   15-07-25 19:23

Не е грубо, прав сте. Ако има фото-събитие с български дечица, по-добре да дарите на тях. Разликата е, че те си имат дом и семейства, живеят в мир, а споменатите в линка - не. Дано никога не стигаме до тяхното положение.
Автор: Джъмбо   
Дата:   16-07-25 15:51

Не е грубо... ксенофобия му се казва!

Аз се видях с организаторите и ще помогна с каквото мога [smilie24]
Дата:   16-07-25 15:55

[cool] [beer] [beer] [shtrak] Супер, мерси!
Автор: asahi   
Дата:   16-07-25 18:14

Самюъл Джонсън се е изказал доста сполучливо за патриотизма.
Автор: ib   
Дата:   16-07-25 22:40

Чак пък ксенофобия - доста пресилено...
Дата:   17-07-25 09:40

Ксенофобия означава подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди предмети, практики, явления, идеи и др. Ксенофобията е свързана с възприемане на чуждите (непознатите) като неразбираеми, несъвместими със собственото или противостоящи на собствения интерес и поради това опасни и враждебни.
Автор: yakumo   
Дата:   17-07-25 17:14

Различни марки организират отвреме-навреме разни промоции с отстъпка срещу стара техника. Не знам какво правят с тази техника после. Имам спомен за Sony, мисля и за Canon - може би ще е полезно организаторите да попитат представителствата дали имат нещо работещо.
Автор: ZENON   
Дата:   17-07-25 17:27

За мен е малко странно (или пък не), защо НПО с показателното име "Мулти Култи", не вземе да организира нещо подобно за/в домовете за сираци в България?
Ние имаме също сираци, не знам да ли го знаят.
Или просто нема кинти в това.[smilie7]
И това нема нищо общо с патриотизъм или ксенофобия (да изпреваря либералкомунистите във форума).
Става дума за нас си българите... все пак.[smile]
Автор: Yog   
Дата:   17-07-25 18:43

Още пазя една статия в британски сайт, за група млади афганистанци, които пеша бяха минали 7000 километра през 10 държави, за да стигнат до Острова. Статията беше за това каква мафия са каналджиите, колко са опасни и безскруполни и пр. А афганистанците казваха, че в крайна сметка, единственото място и единствените хора, които са ги били и ограбили, са полицаите в България. Част от горните коментари ми припомниха за статията. За което, естествено са виновни 1)афганистанците, 2) либералкомунистите, 3)... (да се попълни по желание). И твърдо НЕ са виновни никакви българи!!!
Автор: ZENON   
Дата:   17-07-25 20:32

@Yog
на мен, коментара ти ми напомня масовите истерии за клетите майки с бради, ПРЕДИ да започнат да изнасилват и убиват в гостоприемника... по избор, Германия, Австрия и т.н.
И когато пиша за българските деца, имам предвид точно тях. Нито българските полицаи, нито българските политици...
Чудно нещо е това либералкомунистическият мозък. Къде го чукаш, къде се пука...[smilie5]
Автор: Yog   
Дата:   17-07-25 21:54

@ZENON, да разбирам, че българските полицаи (и политици) са някакво природно явление? Не са родени от български майки, не са били български деца и не са продукт на българското общество? Отнякъде са се появили едни такива, злобни, прости, корумпирани... А това за "клетите майки с бради" и "изнасилвачи и убийци" не знам какво е. Не се чувствай длъжен да ми кажеш, ще го приема като твоя особеност.
Автор: alex.d76   
Дата:   17-07-25 23:02

Ами в София и други вече градове на клетата ни държава горките и низвергнати бежанци (които НЕ са такива по силата на международните документи!!!) вече започнаха с изнасилвания и опити за обири и убийства!
И да - темата не е за БГ полицаи и политици, които са вече достатъчно корумпирани изроди, а за наши деца, които да зарадваме и накараме да усетят удоволствието от магията, наречена фотография!
Така може би няма да станат корумпирани политици и полицаи, не мислите ли ?!?!?
И не знам защо като казах "български дечица" веднага ми бе опонирано със "Разликата е, че те си имат дом и семейства, живеят в мир, а споменатите в линка - не. Дано никога не стигаме до тяхното положение." - какво следва да мислим от това - че няма български сирачета ли ?!?!?
СЕРИОЗНО ЛИ ?!?!
Дата:   18-07-25 07:41

Последните три домашно-криминални престъпления, завършили със смърт, са дело на нашенци. По-назад не ми се търси.
Автор: Джъмбо   
Дата:   18-07-25 11:36

тука е станало по-зле и от сурат тефтера...[smilie23]
Автор: h_bio   
Дата:   18-07-25 13:00

Под тука, вярвам, нямаш предвид само форума :).

За съжаление обществото ни насочва фрустрацията си удобно (и насочено от причинилите я) в тази посока. Не бих казал, че е пълзящ фашизъм, но факта, че тука обиждат на либерал-комунисти (да би следвало да е с тире на езика, който иначе превръщате в култ) можеби би говори нещо такова.
Автор: wlad   
Дата:   18-07-25 13:09

Децата от снимката по-горе не ми изглеждат на убийци и изнасилвачи.
Ако можете и желаете - им помогнете, ако не - подминете!
Не мисля, че коментари от подобно естество имат място във фотофорум и не ми е приятно да ги чета.
Дата:   18-07-25 15:32

Не съм искал да противопоставям деца-бежанци с наши сираци в нужда. И двете групи имат нужда от подкрепа. В случая има фото-събитие за деца-бежанци, за което организаторите ме попитаха дали мога да помогна, но тъй като не мога, реших да пусна тема във форума. Ако беше събитие за български деца, бих направил същото, но просто не познавам хора от такива благотворителни организации. Не виждам причина за спорове тук. Ако не можете да помогнете, не можете. Чак да поставяме въпроса за съществуването и дейността на неправителствена организация, която е изрично създадена да работи за интеграцията на мигранти и бежанци, айде няма нужда!
Автор: quazimodo   
Дата:   18-07-25 21:29

ЗАтвори темата и нещата ще се уталожат[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.