Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой търси ли си колега за втори сватбен фотограф?
Автор: Дичка   
Дата:   21-02-25 02:03

Здравейте, казвам се Даниел и създадох тази тема с надеждата, да намеря някого, с когото можем да си бъдем взаимно полезни. Занимавам се с фотография от 7 години. Снимам предимно семейни празници, деца, в студио, абитуриенти, интериор и накрая, но не на последно място сватбена фотография. Темата я отварям заради сватбената фотография, тъй като желая да се развивам в тази сфера, но към момента записванията не вървят по начина, по който ми се иска. Имам капарирани няколко дати, но имам желание през останалото време да снимам като втори фотограф. Има ли във форума колега, който има нужда от сериозно момче, с което да си партнира за предстоящия (а и не само) сватбен сезон? Намирам се в Пловдив, но пътувам из цяла България. Линк към моята работа оставям тук

Отговори на това съобщение
 Re: Някой търси ли си колега за втори сватбен фотограф?
Автор: kiten   
Дата:   22-02-25 23:21

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

Re: Някой търси ли си колега за втори сватбен фотограф?
Автор: Дичка   
Дата:   23-02-25 15:49

На неадекватни коментари, които са пълни с правописни грешки, внимание няма да отделям. Само ще отбележа, че си леко далече от реалността. Поздрави :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »