Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Да бе, и билетчета дават! В Хюстън се бях наврял на 100-200 метра преди да докоснат земята. Прелитаха на около 20-30 метра над мен. Дойдоха едни от охраната и ми казаха, ако искам да отида в зоната за снимки. Било по-удобно и имало бюфет!!! После ми пожелаха приятен ден.
"Ей там има един, мига срещу вас...", каза един от спотърите /фотоловци на самолети/, подавайки полупрофесионалния си Canon с обектив 100-300 Sigma на министъра на транспорта, информационните технологии Александър Цветков, за да направи своя кадър от току що откритата площадка за любителите на авиоснимки.
Записах се. Ще пробвам да видя за какво иде реч. Ходех да снимам на околовръстното, когато кацат оттам.
Да видиш като извадех апарата с тоя ти ми обектив и как веднага девойките се прибираха
Иначе в циганската махала може да се направят хубави снимки, ама мен лично там ме е шубе да снимам. Другото място за снимки е от Ботевградско шосе, където има добра гледка към цялото летище и кацащите от запад самолети.
това удоволствие верно ли струва 15 евро, както пише в спотърския форум?
И с тоя висок парапет и някаква паянтова конструкция от винкели за да се качиш по-високо ми изглежда смешна работа
Е аз ходих навремето да спотърствам познавам се много добре с момчетата които са успели да раздвижат нещата. То беше една дълга борба първо летищните власти да разберат че тия дето се мотаят край пистата не са престъпници и после че може да си помагат взаимно.
Мен обаче ме влече повече да снимам други самолети - както се шегуват 'самолети в които няма тоалетна'
Здравейте.Да не отварям нова тема искам да питам.Тази неделя имам ходене към София и ми се иска да снимам някой друг самолет.Има ли хора тука където снимат самолети и могат да кажат от къде мога най-близо до полосата да ги щракна без да си имам проблеми.Идеята е по възможност да хвана кацане или излитане на самолет.На гугъл карти намерих локация с име Спотинг Бабуна Полоса 27 а като писах на Ф.Б. страницата на Летище София те ми казаха че популярно място за спотинг било някакъв мост над р.Искър където се стигало през парка до терминал 2.А единствения "Мост" който видях си е вече в летишето и трябва да ида до самата ограда.