Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Привет, колеги
Вчера инсталирах на телефона snap bridge и ми изписа, че има ъпдейт за апарата и го ъпдейтнах.
Днес след като батерията падна се по опитвам да зареждам от пауър банк USB С към USB С и първо, че друга лампичка започва да свети като индикатор за зареждане и е друг цвят ... което няма много значение може би. Лампичката която е над "i" бутона. Когато зареждах апарата ми се стори най-добре от пауър банка да го заредя и имах и малко от телефон USB C да го заредя и всичко ок, но сега започва да зарежда от пауър банка и след една-две минути спира да зарежда и незнам какво да правя, моля за съвет.
Съвета е. Обмисли какво искаш да кажеш, напиши го.. Поеми дълбоко въздух, прочети написаното.. Задай си въпроса "Този който чете, ще разбере ли какво си написал ?" и ако отгобора е да, натисни "Публикувай", ако отговора е не, започни отначало.
Кък автора:
Пишеш в Гугъл Camera XXX user manual, намираш в това произведение секция Charging и четеш какво може и не може. Изпълняваш дословно написаното и ако не се случва каквото е описано минаваш на следващаат стъпка.
Пишеш в Гугъл XXX charging problem after firmware update и разбираш има ли проблем с този ъпдейт. Ако няма описваш подробно какво си направил и ненаправил и го излагаш на нас и на сервиза.
Хвърляй но по далече , да не се върне случайно. А да питам за чий си инсталирате неща дето не знаете за какво са ,въпроса ми е не само към теб ! Това е като Уиндоуса с 3 антивирусни ,пълна глупост ! Ако можеш направи "Мастер ресет " или 'фабрични настройки" на телефона но си извади снимките и картата за начало.Аз мойта нокиа я фърлям редовно в гериза !Самият андроид не е направен да ти върши работа както ТИ искаш ,той ти казва как да правиш това и онова ! Накрая ако нищо не става иди в сервиз (то и там са едни майстори) И накрая кофата оправя всичко .
>
> ""Привет, колеги
> Вчера инсталирах на телефона snap
> bridge и ми изписа......"" georgioiv Какво не
> разбра ?
Попрочети пак няколко пъти, този път - с разбиране. Ако си ползвал снапбридж, помисли ъпдейт на какво излиза в снапбриджа :) Телефонът тук не е основното действащо лице, да подскажа.. Автора просто е писал малко с ... да не казвам с какво точно. Вероятно си мисли, че всички следят какво пише в другите постове и логично след като е писал за NIkon Z50II, да иде реч пак за него
А дори и да не иде реч за този никон, аз така и не разбрах какъв му е казуса... Това което разбирам е, че е зареждал апарата с външна батерия, после малко от телефона ( нямам идея как му е дошла идеята ) и накрая апарата спира да се зарежда...
Те и моите батерии като се заредят, спират да се зареждат. Какъв точно е казуса с фрейма ?