Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
"За хипопотамите тези неща са открити от преди около 10 години."
Аз лично го открих преди около 25 години в една любима книжка "Саваните на Кения", където Джон Хънтър пише, че мъжкият хипопотам е опасен дори за носорог. Даже мисля, че описваше битка между тях.
А книгата е писана преди около стотина години.
e-mil аз говорих за случаи, които са документирани на лента. Ако не се лъжа от около 97-ма година от експедиция на National Geogpraphic където са снимани канибализъм м/у възрастни Хипопотами, както и да изяждат чужди малки. Тука не говорим за животно, което е ранено или раздразнено, а за ежедневие
Много яка поредица! В подобен говнопълен гьол, където се киснеха две дузини хипопотами снимах някакво раздвижване (качил съм кадър с един зяпнал сред мътилката). После като разглеждах кадрите, на един от тях се видя, че в калната вода се подава крак на антилопа. Разбира се не е ясно дали сторена курбан от хипопотамите или остатък от крокодилска похапка.
Мдаа,всеки си намира майстора рано или късно...така че не е добре да се правиш на много отворен колкото и да ти е голяма устата и колкото големи зъби да имаш вътре!