Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Не знам. Фактът е, че профилът му вече е празен Май търбва да го върнем в гнездото къде с блага дума, къде с бой, щото е един от супер готините птичари.
Не е голяма липса, че не качвам снимки. Аз съм още лаик и се самообучавам и няма кой знае кво да се види..... Разбира се причината е друга и е безпредметно да я коментирам. Разбира се харесвам този форум и редовно гласувам, но решението да нямам собствена галерия е окончателно. Хайде и една малка компенсация за липсата ми. http://usera.ImageCave.com/kotzaka/ff.jpg
Георги, по тая логика викам сички да си ходим, а... Да оставим само пошлостта да си разиграва коня Почнаха много кадърни хора да си трият снимките и това не е хубаво!
Георги, по тая логика викам сички да си ходим, а... Да оставим само пошлостта да си разиграва коня Почнаха много кадърни хора да си трият снимките и това не е хубаво!
Незнам....?! Аз не се причислявам към кадърните и съм от скоро във ФФ затова нямах и представа за тази тенденция, но ако наистина е така никак не е хубаво, защото вместо да се научим на позитивизъм и удоволствие от снимането, ще усвоим сурогатите на амбициозната и безрасъдна нетърпимост към добрите попадения в този жанр,в който всеки би трябвало добре да знае цената на хубавия кадър и да не губи чувство за хумор, взимайки се на сериозно.