Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Не мога да разбера ,защо не ми се показва индикатор на нивото на заряд на батерията ,а се вижда само един символ като щепсел ,който дефакто не ме ориентира в нивото на заряд на батерията ... някакви идеи ?
Виж аз имам такъв апарат. Нямам такива проблеми. Първото нещо, което ми идва на акъл са следните неща:
1. Виж си батерията, оригинална ли е.
2. Пробвай да е заредиш, ако не можеш по индикацията на зарядното, може би батерията ти е изплющяла.
3. Пробвай да направиш ресет на апарата.
няма никакъв резултат , чистих пластините ,резетнах апарата ,зареждах батерията и пак си е тая ...
единствения плюс на цялата тая история е ,че докато ровех в менюто ,за да се опитам да открия нещо го научих наизуст за 2 дена :)
Два дена ръчкане по менютата успешно заменят 15 минути четене!
Ако смяташ, че проблемът е сериозен, върни апарата в магазина, впишете го в дневника за рекламации и след месец трябва да ти го върнат ремонтиран.
Справка - ЗЗП.
Разбрах къде е проблема , а именно когато проверих по серийния номер на апарата,а именно: 6021663
оказа се дефектна бройка ... ето и линка ,който ми сподели това : http://advisory.nikonrepair.eu/D5000_Check.aspx?Language=BG