Автор: navy
Дата: 24-06-08 22:59
Морската риба си е морска риба, речни бая съм ял... ама сори, вкуса е страшно различен
А за жегването що ли като реша да покажа нещо и веднага - кроп съм си взел, на никон съм се спрял и други неща...
Не стопляте ли, че снимам по коренно различен начин?
Ви търсите обем, дълбочина, фулфрейма, максимален дефокус и т.н. - на мен тези неща не са ми интересни.
Аз имам това, което от моя страна ме кефи и вие го нямате.
А то не е едно и две
В никона аз виждам много повече неща, които ме кефят:
- структурата на изображението - по филмово и приятно е!
- цветовете, ами... ако знаеш как да снимаш и получаваш наистина реални цветове! не пластмасови...
- шума в сенките и високото исо - сори, ама имам добра информация в сенките и нямам цветни петна и типичната цифрова структура като при канона!
- не искам фулфрейм, не искам 9 събрани в центъра фокусни зони! Всичките ми 51 са разположени в голяма част на кадъра и адски ме улесняват при кадриране и фокусиране!
- имам много по добър автофокус и автофокусни системи!
- имам хубаво, да, може да се каже Про тяло, с което не се притеснявам да снимам при лоши условия!
- имам необходимото бързодействия, необходимите кадри в секунда, шавливостта...
Всичко това за да го имаш и да си на канон - трябва да скочиш на Марко! ФАКТ, който е всеизвестен, но често премълчаван...
Е затова съм дал.. как беше... една торбИЧКА с пари за пустия гаден никон
|
|